Clienti Fericiti Despre Mine

testimoniale

Terapia cu Maria a venit la momentul potrivit. Tocmai trecusem printr-o despartire nu tocmai asteptata, la serviciu lucrurile nu se indreptau in directia potrivita, iar starea mea zilnica era una trista. Vedea doar negrul din fiecare situatie si ii incarcam si pe cei din jurul meu cu negativism. Dupa 3-4 sesiuni negrul a inceput sa se transforme in gri si apoi in alb, chiar roz. Multumesc, Maria! 🙂

Adriana B.

In momentele dificile prin care cu totii trecem, cel mai important este sa cautam ajutor din exterior. Iar daca ajungeti sa o cunoasteti pe Maria la timp, starea emotionala se poate imbunatati intr-un timp scurt. Te asculta cu rabdare, te face sa iti pui intrebari si sa gasesti singur raspunsuri la care nu te-ai fi gandit si este implicata in toti pasii procesului de refacere emotionala. Spun cu incredere ca este un bun profesionist si un adevarat ajutor! Recomand!

Bianca B.

Maria este psihologul cu care de la prima intalnire faci click. Am incercat multe variante, dar undeva sau ceva nu se lega pana sa ajung in cabinetul Mariei. Este o persoana calda, calma si o buna ascultatoare. Dupa cateva sedinte pot spune ca am avut o alta perspectiva asupra lucrurilor si nu am vazut numai partea neagra din fiecare situatie. Si ce m-a ajutat este ca atunci cand eram plecata cu job-ul, puteam avea discutiile pe Skype pentru nu a nu intrerupe sirul.

Diana J.

Sunt o persoana deschisa, dar nu ma asteptam sa aflu atat de multe lucruri despre mine care pana acum parca nu au existat. Maria m-a ajutat sa ma descopar, sa imi gasesc un echilibru care nu ma gandeam ca exista, dar care SURPRIZA... m-a facut sa fiu alt om, un om cu incredere in mine, cu pareri si care sa ia decizii gandite, nu impulsive.

Catalin P.

Am inceput sesiunile de coaching cu Maria pentru un program ce viza aspectul profesional din viata mea. Maria, in calitate de coach, a fost pentru mine o adevarata revelatie. Cu prezenta si empatie imi surprindea toate starile si framantarile iar prin intrebarile pe care mi le adresa ma ajuta sa patrund in tainicele mele adevaruri si sa-mi extrag realitatile ascunse ale fiintei mele. Prin tact de coach profesionist, Maria m-a ajutat sa-mi fac din toate descoperirile fundatii pe care sa-mi manifest potentialul atat in sfera profesionala cat si in relatia cu cei apropiati mie. De la un program de coaching am ajuns la mai multe deoarece am gasit in Maria, coach-ul cel mai potrivit pentru mine, coach-ul care a stiut cum sa elibereze potentialul creator ce statea ascuns in mine. Multumesc, Maria! Gandurile mele de recunostinta se indreapta mereu catre tine! Cu pretuire, Cornelia M.

Cornelia M.

Un profesionist desavarsit. Alaturi de Maria, am reusit sa fac fata emotiilor negative si sa gasesc solutii pentru probleme pe care nici nu le constientizasem inca. Am realizat astfel cat de important este sa ai suportul unui specialist atunci cand treci printr-o perioada dificila.

Marina D.