Te pot ajuta în situații precum

  • depresie, anxietate, fobii
  • gestionarea relatiei de cuplu
  • managementul stresului, tehnici de relaxare si hipnoza. 
  • imbunatatirea relatiilor cu cei din jur
  • teama de a vorbi in public
  • cresterea increderii in sine, asertivitate

ABORDARE

De cele mai multe ori, cand ne oprim si ne uitam la noi, la experientele prin care am trecut, realizam poate ca anumite dificultati cu care ne-am confruntat pe plan personal (fie ca vorbim despre anxietate, epuizare, frustrare, nesiguranta, trauma) au loc si pe plan profesional.

Mai mult decat atat, observam ca in timp acestea devin repetitive si din ce in ce mai greu de evitat. 

Momentul in care realizam acest lucru este unul cheie. El deschide o fereastra catre auto-cunoastere, oferindu-ne sansa de a descoperi care sunt acele limite, constrangeri, sau experiente din trecut care reprezinta obstacole cheie in a fi cu un pas mai aproape de ceea ce ne dorim in viata.

Nu are importanta daca problema cu care te confrunti are un nume (anxietate, fobie, depresie) sau nu (“ceva nu merge cum trebuie”, “nu ma simt bine”, “e ceva care imi lipseste”).

Ce este cu adevarat important este ca tu sa-ti gasesti un raspuns si linistea de care ai nevoie.

“Ce este cu adevarat important este ca tu sa-ti gasesti un raspuns si linistea de care ai nevoie.” ~ Maria Dimieru

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ

Psihoterapia individuala reprezinta o forma de terapie in relatie de unu la unu, care are loc intre client si psihoterapeut, aceasta interactiune construindu-se pe baza unor principii si tehnici psihologice. Fiind bazata pe dialog, aceasta terapie iti ofera cadrul adecvat pentru a putea discuta deschis despre lucrurile cu care te confrunti. Toate problemele, emotiile si experientele pot fi exprimate intr-un mod liber, fara constrangeri ideologice si fara prejudecati.

Sedintele de terapie individuala se pot desfasura si online, prin Skype.

PSIHOTERAPIE DE CUPLU

Bazandu-se pe aceleasi principii precum psihoterapia individuala, terapia de cuplu are insa un alt pacient: relatia dintre cei doi. Tocmai de aceea, scopul este ca cei doi parteneri sa se raporteze unul la celalalt, sa inteleaga experientele fiecaruia si sa isi imbunatateasca nivelul de comunicare, obiectivul final fiind acela de a se dezvolta impreuna si a-si atinge obiectivele, in calitate de cuplu.

Sedintele de terapie individuala se pot desfasura si online, prin Skype.

Hipnoterapie-Maria Dimieru

HIPNOTERAPIE

Hipnoterapia foloseste hipnoza ca principala modalitate de tratament, pentru modificarea comportamentului sau a atitudinilor, precum si intr-o serie de afectiuni, precum anxietatea. In sesiunile de hipnoterapie, vei ajunge la o stare de somn parţial provocată artificial prin sugestie de către hipnoterapeut.

Vom lucra cu inconstientul tau si prin sugestiile pe care ti le vei insusi, vei reusi sa modifici acele credinte sau convingeri care te impiedica sa ai viata dorita, sau care te impacteaza in mod negativ.

COACHING

Coachingul este un parteneriat prin care, impreuna cu “antrenorul” (coach), pornesti la un drum de provocare a gandirii, a creativitatii, cu scopul de a atinge performanta, indiferent de domeniu. Tu esti cel care detine toate informatiile, iar eu sunt aici numai pentru a transforma aspiratiile in provocari, monologul in dialog.

Fie ca vorbim despre “business coaching” (coaching cu obiectiv pe zona profesionala) sau “life coaching” (avand un obiectiv din viata personala), vom pune impreuna accentul pe identificarea obiectivelor tale, apoi a resurselor de care dispui, urmand ca in final sa construim strategia care te va aduce la telurilor propuse.

Coaching-Maria Dimieru

Sună acum pentru prima ședință

+40 769 251 575